Meisjes A1

 

Teamindeling

Amber van Klaveren
Britt Wesseling
Eveline de Jong
Henrike de Muinck
Noelle Kraamwinkel
Tara van Kampen
Yara van Doorn
Vera Sjardijn

 

Trainingstijd(en)

Dag Tijd Zaal Trainer
Maandag 18:00-19:30 De Wasbeek Nanke van der Meer
zaterdag 10:00-12:00 Clustergebouw Sebastien De Paula

 Wedstrijdschema

klik hier voor het wedstrijdschema en de stand van VCS Meisjes A1

 

Na een aantal trainingen, een goede oefenwedstrijd en een geslaagd toernooi, stond de eerste competitiewedstrijd op het programma tegen RVV in Katwijk. Altijd weer spannend zo’n eerste wedstrijd in een nieuwe competitie en met een nieuw team. De meiden hadden er zin in en begonnen gemotiveerd aan de warming-up. Om 15.00 uur begon de wedstrijd. Het meegereisde publiek vulde de hele tribune langs het veld!

Het begin van de eerste set was voor RVV. Nog wat onwennig stonden de meiden in het veld waardoor RVV uitliep naar een voorsprong van 8 punten. Amber begon aan een indrukwekkende servicebeurt en door goed spel met mooie, rustig opgebouwde aanvallen van Karlijn, Christel, Henrike, Noëlle, Yara en Amber werd de achterstand weg gewerkt en wonnen we de eerste set met 23-25! Dit was een lekker begin van de wedstrijd. 

De tweede set was weer heel spannend. Er werd voor elk punt gestreden door beide teams. Ondanks een tactische wissel werd deze set gewonnen door RVV met 25-20. 

De derde set was geweldig, goed volleybal van beide teams waardoor er lange rally’s gespeeld werden. Vera, Marleen, Henrike, Noëlle, Amber en Pien maakten er een mooie set van die verdiend werd gewonnen met 13-25! Inmiddels waren de meiden al ruim een uur aan het volleyballen!

De vierde set was weer heel spannend. Het VCS publiek zat op het puntje van de banken, die inmiddels hard aanvoelden, aan te moedigen. Helaas werd deze set verloren met 25-21. Dat betekende nog een vijfde set. Het werd niet echt spannend meer. Na bijna twee uur volleyballen begon de vermoeidheid een rol te spelen. Deze set werd verloren met 15-5. Met 3-2 verloren, maar het was een leuke en spannende wedstrijd waarvan het publiek heeft genoten. Donderdag 25 september speelt de MB1 een thuiswedstrijd tegen Zaanstad MB1. 

Pagina 9 van 9

Go to top