Doe mee aan het meest spectaculaire volleybaltoernooi van het jaar!

Op 24 februari 2024 is het zover: het Glow in the Dark Volleybaltoernooi met foute muziek! Heb jij zin in een avond vol (volleybal)plezier, blacklights, lasers en natuurlijk een flinke dosis muzikale guilty pleasures? Dit toernooi is dé kans om jouw volleybal skills te laten zien of gewoon lekker mee te doen als enthousiaste deelnemer!

Dit jaar hebben we iets speciaals voorbereid: we hebben voor het eerst poules voor zowel ervaren volleybalspelers als voor beginners. Dus of je nu al jarenlang volleybalt of nog nooit een bal hebt aangeraakt, iedereen is welkom! Heb je geen team? Geen probleem! Je kunt je zelfs individueel aanmelden en wij zorgen voor een geweldig team waar je meteen bij kunt aansluiten. De kosten voor een team zijn € 15,- en voor een individuele aanmelding € 2,50. Deze kunnen per pin worden betaald op het toernooi.

En laten we het hebben over de muziek… Bereid je voor op een avond vol met de meest foute, maar oh zo heerlijke hits! Van meezingers tot dansvloerfavorieten, het zal een feestelijke mix zijn die de competitieve sfeer alleen maar aanwakkert.

Wil jij deel uitmaken van dit onvergetelijke volleybalspektakel? Aarzel dan niet langer en meld je snel aan via toernooicommissie@volleybalclubsassenheim.nl. Geef ook even aan in welke poule je wilt spelen. Grijp deze kans om deel te nemen aan een van de meest opwindende en vermakelijke volleybaltoernooien van het jaar!

Tot ziens op 24 februari voor een avond vol volleybalplezier, foute muziek en glow in the dark magie! ????✨

 

Hierbij alvast een voorproefje wat je die avond zoal kunt verwachten.