Op donderdagavond 14 maart zat de tribune bomvol voor dames 1 van VCS. Ze hadden de mogelijkheid om ruim voor het einde van de competitie kampioen te worden. Dit jaar won dames 1 namelijk alle wedstrijden. Ze moesten een 4-0 overwinning behalen om deze avond kampioen te worden. Hiervan wilde iedereen getuigen zijn.

Dames 1 hielden hun zenuwen goed in bedwang en wist de tegenstander prima onder druk te houden voor 4 sets lang. Er waren prachtige aanvallen, lange serviceseries en knap verdedigingswerk. De laatste set werd het nog enigszins spannend, doordat de tegenstander een aantal punten scoorden. Maar VCS was overduidelijk de sterkste. Het werd wederom een 4-0 overwinning. Dames 1 is kampioen!
Uit handen van de voorzitter ontvingen de speelsters de kampioensbeker en bloemen en kon het kampioenschap gevierd worden. Ze zullen nu promoveren naar de promotie klasse.

Op vrijdagavond 29 maart om 20.00 uur speelt dames 1 de halve finale van de bekercompetitie in sporthal de Korf. Ze zijn namelijk volop in de race om ook de bekercompetitie op hun naam te schrijven. De toegang is gratis en iedereen is van harte welkom!