VCS Dames 3, die zich afgelopen seizoen wist te handhaven in de 3e klasse, weet zich dit seizoen extra gesterkt door de komst van ‘het Leidsch Parkethuis’ als sponsor van het team. Donderdag 29 oktober 2014 trad VCS Dames 3 aan tegen In Up Go uit Roelofarendsveen en voorafgaand aan die wedstrijd was er een feestelijk moment waarbij Saskia de Ritter en haar zoon Stefan het mooie gesponsorde shirt en een foto van het team in ontvangst namen. Beiden krijgen een mooie plaats in de showroom van het Leidsch Parkethuis aan de Herenstraat in Leiden. Dat het Leidsch Parkethuis en Dames 3 een goede match vormen, blijkt uit de passie waarmee de eigenaren van het Leidsch Parkethuis over kwalitatief mooi gelegde vloeren praten en het spel dat Dames 3 op dat moment op de volleybalvloer laat zien. Vol passie gaan de dames de strijd aan en weten daardoor puntje voor puntje binnen te sprokkelen. Dit gaat een mooi seizoen worden!!