Vanaf donderdag 8 april start VCS met gratis beachvolleybal instuiftrainingen voor kinderen van 4 tot 12 jaar op de donderdagavond. De jongste (groep 1 t/m 4) trainen van 17.30-18.30 uur en de oudere (groep 5 t/m8) van 18.30-19.30 uur.

De beachtrainingen vinden plaats op het sportcomplex aan de Sportdreef in Sassenheim (achter “De Korf”). Volleybalclub Sassenheim heeft hier een eigen beachvolleybalveld.
Tijdens deze trainingen maak je kennis met de gezelligste sport, namelijk beachvolleybal. De training wordt gegeven door ervaren jonge volleybaltrainers, die al jarenlang trainingen geven aan deze groep. Je hebt geen speciale kleding nodig, een sportbroekje, T-shirt en blote voeten zijn voldoende.

Hou jij van sporten met een zonnetje, duiken op het zand en gezelligheid? En lijkt het je leuk om mee te doen of wil je eerst proberen of volleybal bij jou past?
Kom dan alleen of gezellig met een vriendje of vriendinnetje en train gratis mee. Aanmelden hiervoor kan via minis@volleybalclubsassenheim.nl of gebruik onderstaand contactformulier.

Ben je ouder dan 12 jaar, dan ben je natuurlijk ook welkom om mee te komen trainen.
Voor meer informatie, dagen en tijden, mail naar tc@volleybalclubsassenheim.nl of gebruik onderstaand contactformulier.

Klik hier voor meer informatie over de contributie en het veiligsportklimaat.