Meisjes C1

 

Teamindeling

Anouk Paddenburg
Laura van Ingen
Gaby Compeer
Sarah van Dijk
Marou Schouten
Veerle Geerars
Sophie Nulkes
Eva Sieval
Roxane Dekker

 

Trainingstijd(en)

Dag Tijd Zaal Trainer
Dinsdag 18:00-19:30 uur De Wasbeek Lisanne van Nieuwkoop

Wedstrijdschema

klik hier voor het wedstrijdschema en de stand van VCS Meisjes C1

Vandaag de eerste toernooiwedstrijd op het schema van het nieuwe MC1 team. Dit jaar zullen Juana 10, Lila 5, Gaby 9, Sophie 7, Nikki 11, Anouk 8, Marou en Quinty 1 de basis vormen van dit team. Vandaag was Marou helaas afwezig i.v.m. een handblessure, hopelijk zal ze snel weer kunnen aansluiten bij de trainingen en wedstrijden. De eerste krachtmeting dit seizoen is tegen VHC uit Nieuw Vennep. Een prachtig mooi nieuw sportplaza en de sfeer bij de dames onderling zat er gelijk goed in. De nummers zijn verdeeld voor de rest van het seizoen so Let the games begin…

Gelegenheids coach Olaf had de dames hun strategische posities toebedeeld en direct werd het spel fanatiek aangegaan, daar waar de tegenstander nog duidelijk in het spel moest komen had VCS al de eerste set in the pocket met een 18-25 winst. Lekker begin van het jaar en een leuke opsteker. Dit smaakte naar meer. Maar VHC was inmiddels ook van de schrik bekomen en zetten en goed herstel in in de 2de set die voor onze meiden met 25-19 helaas verloren ging.

De 3de set werd een walk over van onze meiden op VHC met 12-25 en de avond kon niet meer stuk want een gelijkspel was hiermee verzekerd. Maar nu ze hier toch waren wilde ze gelijk voor de volle winst gaan. De 4de en laatste set werd een ware thriller. Een gelijk opgaande strijd, na enkele prachtige aces bleef VCS telkens op voorsprong maar werd het van 14-14, (Het publiek stond inmiddels al op de banken,) 17-17, 21-21, 23-23 met 3 matchpoints totaal, was het uiteindelijk toch VHC die aan het langste eind trok met een 29-27 eindstand De dames konden zeer tevreden terugkijken op een zeer geslaagde eerste toernooi wedstrijd. 

2-2 eindstand (1e set 18-25 winst- 2de set 25-19 verlies- 3de set 12-25 winst 4de set 29-27 verlies)

Pagina 6 van 6

Go to top