Na een aantal weken radiostilte, hierbij weer een teken van leven van heren 1. Over de resultaten kunnen we kort zijn: de laatste winstpartij dateert alweer van 5 november. Maar er is gelukkig ook positief nieuws. Daar hebben we het liever over.

Teamorakel Bas Martijn Lips springt tegenwoordig hoger dan ooit en weet op midden zelfs de meest onverwachte set-ups nog tot een goed einde te brengen. Zijn commitment aan het team kent geen grenzen: hij overweegt zelfs een bedrijfje op te richten, zodat het team door het leven kan gaan als 'Bas Martijn Lips b.v. - H1'. Daarnaast loopt de pass veel beter, snapt Sven nu dat je elke bal het best zo hard mogelijk kan slaan en zijn zelfs de meest doorzichtige doortikballen van Jesse nog goed voor een score.

Kortom, we spelen beter dan aan het begin van het seizoen. Het is daarom wel een beetje zuur dat de resultaten soms wat tegenvallen. We zullen ons de komende tijd vooral moeten richten op het vasthouden van ons niveau tijdens een wedstrijd, want daar valt nog veel winst te behalen. Voor de winterpauze krijgen we daar nog een kans voor, aanstaande donderdag, thuis tegen Zovoc.

Go to top