Donderdag 17 november speelde het dames 1 van VCS thuis in De Wasbeek een uitmuntende wedstrijd tegen Kalinko. Daar waar de vorige wedstrijd tegen Jupiter de pit iets te vaak wegebde, lukte het de dames deze keer bijna de hele wedstrijd om focus en vechtlust vast te houden. Enkel op servicedruk heeft het team het een aantal maal laten liggen.

Het team van Kalinko bevat een aantal goede speelsters die hoger gespeeld hebben en het team speelt een snel spelletje volleybal dat een positieve uitwerking heeft op het presteren van de dames van VCS. Verdedigend stond alles op scherp en er vielen weinig ballen onnodig op de grond. Alleen in de derde set liep Kalinko uit en verflauwde de verdediging bij VCS iets, waardoor het team uit Scheveningen de derde set nog wat ruimer naar zich toe trok dan de eerste twee (22-25, 22-25,15-25).

Deze wedstrijd bewees echter opnieuw dat VCS beschikt over een hecht eerste damesteam dat voor elkaar en de winst wil vechten. De dames hebben gestreden voor wat zij waard waren met als beloning de vierde set met 25-22 op conto van VCS.