Donderdag 3 november was het Setumup JC1 die op bezoek kwam in de wasbeek bij VCS JC1.Trainer/coach Erik heeft Simone voor deze wedstrijd als aanvoerster aangewezen. De eerste set gaat van start, Christine begint in de wissel.Wies kan even later met een mooie smash de stand op 2-1 zeten.

Maar Setumup komt niet voor niets, ze willen graag een aantal sets winnen en nemen een voorsprong van 8-14. Bij een stand van 9-16 vraagt Erik een Time-out aan. Dit heeft een juiste uitwerking op de spelers, want er volgt even later een mooie, lange rally en VCS kan de stand inlopen naar 11-16. Iedereen gaat ervoor en Teun is alert bij het net en de stand is 14-18, daarna is de punt voor Lina. Bij een stand van 16-18 vraagt Setumup een time-out aan. Het is een spannende set, door een mooie service van Teun, een smash van Bas en de eerste ace van Simone werkt VSC de stand bij naar 22-20. Tycho maakt de 23-22. Bij de stand van 23-23 vind de eerste wissel plaats, Simone gaat eruit en Christine komt erin.  De set gaat toch met 23-25  naar Setumup.

De tweede set begint erg goed voor VCS, Bas begint met de tweede  ace van de avond, en ook de laatste service pakt VCS een punt. Door een smash van Teun, een mooie service van Wies en een mooie aanval van Lina komt de stand op 7-0 voor VCS. Tijd voor een time-out besloot de coach van Setumup. Daarna vallen de punten aan beide kanten, er wordt gestreden, ook het zusje van Wies, Guusje riep bij een loeiharde smash van Wies dat dit er goed uitziet. Het publiek geniet met volle teugen van deze set, de tweede time-out van Setumup volgt. Maar mede door een harde smash van Tycho en bas  is de tweede set voor VCS, de stand is 25-17.

In de derde set begint Wies in de wissel, VCS komt met 3-6 achter, maar komen goed terug naar 5-6.

Bij een stand van 7-11 vraagt Erik een time-out aan, maar VCS komt niet in deze set, en Erik moet de tweede Time-out aanvragen bij 12-20. VCS probeert dichterbij te komen, het is bij een stand van 20-24 aan Setumup om een Time-out te vragen. Die kunnen daarna het winnende punt behalen en winnen de derde set.

In de vierde set begint Tycho in de wissel. Deze set gaat vrijwel gelijk op. Christine kan bij een stand van 6-8 snel gelijk maken en later ook meerdere punten in de wacht slepen.  Het gaat gelijk op, maar Setumup komt op lichte voorsprong, na een Time-out van Erik bij 13-16 worden alle zeilen bijgezet, door een oplettende actie van Simone en goed samenspel staan ze weer gelijk 16-16.

Maar door mooie services van Bas, Christine en Teun loopt VCS naar 24-17. Wies kan het afmaken en de vierde set is voor VCS. 25-17.

De vier punten zijn door beide teams gedeeld, er zat misschien voor VCS iets meer in maar soms moet je genoegen nemen met gelijk spel.  Nu weer met elkaar voorbereiden voor een nieuwe wedstrijd volgende week.