Na een prachtige 4-0 overwinning donderdag 29 september tegen Setumup JC1 gaat VCS JC1 een dag later op bezoek in Leimuiden om de uitwedstrijd tegen Setumup te spelen. In de eerste set begint Wies  in de wissel, de jongens en meiden hebben de smaak weer te pakken , er wordt netjes steeds in drieën gespeeld en mooie aanvallen opgezet. Tycho weet vanavond de eerste ace te maken bij een stand van 6-12, later laat  Lina een prachtig block zien. De  tegenstander vraagt bij 10-19 een time out aan, maar VCS weet mede door een mooi prikballetje van Christine de set te winnen met 16-25.

De tweede set begint Bas in de wissel, VCS begint sterk, Simone weet de bal mooi kort over het net te plaatsen. De jonge groep JC1 kijkt nu al waar de ruimte ligt en in no time staat VCS met 1-8 voor. De tegenstander Setumup moet ook de tweede set bij 3-13 een time out aanvragen, maar door prima teamspel, mooie aanvallen en smash ballen is de tweede set voor VCS met 19-25.

Tussen de tweede en derde set was het broertje van Lina niet meer te houden op de tribune , hij moest even een balletje gooien in de zaal, de sfeer was goed. Lina begon de derde set in de wissel.  De tweede ace van deze avond mocht Christine op haar naam schrijven. Wies weet bij de stand van 9-11 een smash te maken en mocht meteen zelf serveren. De set gaat wederom naar VCS toe met 22-25.

De vierde set begint Teun in de wissel. Bas maakt de derde ace vanavond . VCS blijft het eigen spelletje spelen, laat zich niet afleiden, blijft in drieën spelen en de ouders op de tribune genieten met volle teugen, wat maken deze jongens en meiden een vooruitgang door. De laatste set is ook voor VCS met 21-25.

Een flitsende start, in twee dagen, twee keer 4-0 winnen geeft zelfvertrouwen en een boost. Volgende week donderdag spelen de kanjers thuis tegen VCO om 19:15 uur.

Go to top