Vrijdag 12 februari zaten de ouders van de jongens en meiden van de JC1 met grote getalen op de tribune in Oegstgeest, bij VSO. Het is voor de kinderen fijn dat er gekeken en aangemoedigd word, de ouders zaten rustig te kijken, tot ineens een “bekende” papa kwam aanlopen voor een wedstrijd van zijn dochter op een andere veld. Voor mij als groot Feyenoord fan kon mijn avond al niet meer stuk. J Dus een voetballer geniet net zoveel van Volleybal ! 

Nou dat deden wij ook. De JC1 ging fantastisch van start. Het stond goed, maar wat wij zagen was, dat de jongens en meiden riepen voor de bal, en positief coachen naar elkaar. de eerste set gewonnen met 25-19. 

Ook in de tweede set ging het overtuigend, samen werken, elkaar helpen. De coaches waren zichtbaar tevreden, de jongens en meiden kregen complimenten, helaas viel de set net aan de andere kant, met 25-22 voor VCO. 

De derde set ging weer uitstekend, mooie rally’s en prima samenspel, een ace en de juichende en buikschuifende kinderen zijn ook opgemerkt door de “bekende” papa.  De set ging wederom naar VCS met 25-23.

De laatste set was het hem niet helemaal, het ging VCO voor de wind en bij ons ging het net niet, die was voor VCO met 25-7. Die vergeten wij snel weer.

De complimenten van de coaches en zeker van alle ouders, mooie dingen gezien, maar vooral teamspel, dan speel je gelijk tegen de nummer 2.

Super gedaan jongens en meiden !!!

Go to top