VCS heeft een geheel eigen wedstrijdshirt zodat alle spelers van de gehele vereniging uniform gekleed zijn. Het wedstrijdshirt is eigendom van de vereniging. Leden die competitie spelen betalen shirtlease om gebruik te maken van het wedstrijdshirt. Naast het wedstrijdshirt dien je ook in het bezit te zijn van een blauw wedstrijdbroekje. Dit broekje is aan te schaffen via de vereniging. VCS heeft ook een eigen kledinglijn. Met deze kledinglijn willen we ervoor zorgen dat we als één vereniging naar de sportzaal komen of naar uitwedstrijden gaan. Het aanschaffen van de kleding is geheel vrijblijvend. Wil je als speler of team gebruikmaken van ons logo, bijvoorbeeld bij het maken van inloopshirts? Neem dan contact op met de PR-commissie.

U kunt de kleding bestellen door uw bestelling in te vullen op het daarvoor bestemde bestelformulier en af te geven bij Bas Leeflang of door de bestelling te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U zult dan per e-mail een factuur ontvangen. Zodra deze factuur is voldaan zal de bestelling bij de eerst volgende bestelronde worden meegenomen. Bestelrondes zullen een aantal keer per jaar plaats vinden. Het aantal bestelrondes is afhankelijk van de vraag. Bij elke bestelronde wordt er een aankondiging gedaan per mail of website waarbij ook de laatste versie van de kledinglijn zal worden bijgevoegd. Voor vragen neem contact op met de PR-commissie.