Nieuws

Vanavond moest dames 2 tegen de concurrent van vorig jaar, SKC dames 5.
Met nog geen enkele wedstrijd verloren begonnen de meiden vol goede moed aan de wedstrijd.
Na een goede service reeks van Claudia staat het 6-0.
Maar skc kreeg de smaak te pakken, ze wisten met goede prikballen en aanvallen het tot een gelijke stand te maken van 15-15.
Het ging erg gelijk op. 20-20, 23-23, Vcs vocht voor elke bal maar het was niet genoeg. Zelfs de harde service ballen van Djoeke waren niet genoeg. Met een stand van 26-24 ging de eerste set naar SKC.

De meiden van VCS lieten de koppies niet hangen. Ze wisten het vanaf het begin goed op te pakken. Met een harde service van Esra, goed geredde ballen van Melanie en de harde aanval van Marloes, liep dames 2 steeds verder voorop. De meiden zaten in de flow en liet SKC dit duidelijk weten. De tweede set ging naar VCS met 25-11.

1-1, VCS wist dat het alles of niet was. De wedstrijd begon goed na een paar goede services wist VCS een voorstand te pakken.
Maar halverwege de wedstrijd ging Djoeke door haar enkel. Niet goed, zonder coach en met nu nog maar 6 spelers ging het verloop erg spannend worden. Esra ging de midden positie over nemen. Voor het team en voor Esra even wennen maar erg goed opgepakt. De meiden van VCS wisten de druk op te voeren geen makkelijke set maar met een eindstand van 25-13 ging ook de derde set naar VCS.

Vierde set, de meiden begonnen moe te worden. Zonder wissel mogelijkheden moesten zij er nu voor gaan.
Esther ging op de midden positie ter vervanging van djoeke, dit pakte zij erg goed op.
Vanaf het begin ging de stand gelijk op. Er werd een time out gevraagd om de rust weer terug te brengen. Zowel SKC en VCS vochten voor elk punt. 25-25. Na een fout van SKC stond het op 26-25. Vcs mocht serveren, een korte servicebal van Judith wist SKC niet te redden. 27-25.
Ook na deze vermoeiende wedstrijd wist Vcs met 3-1 winst naar huis te gaan.
Met een onverslagen nummer een plek heeft VCS het kampioenschap als doel gesteld. Tot nu toe zijn zij goed op weg.

Facebook photo

VCS MA1 – VCH MA1

De MA1 begint het seizoen met een vernieuwd team. Tara, Eveline, Noëlle en Yara hebben versterking gekregen van Nathanya, Lotte, Karlijn en Myrthe. Na een aantal weken trainen, onder leiding van de enthousiaste trainers Esther en Seb, stond donderdag 5 oktober de eerste wedstrijd op het programma.

De eerste set begint met drie punten voor VCH, 0-3. Na een time out van Esther zorgt Myrthe voor het eerste punt 1-3. Karlijn zorgt ervoor dat het verschil één punt blijft, 4-5. Het wordt 5-5 door een goed opgebouwde aanval: pass van Tara, set-up van Noëlle en wederom een mooi punt van Myrthe. VCS neemt een voorsprong van twee punten door een goede service van Eveline, 10-8. Daarna loopt VCH uit naar 14-19. De time out voor VCS, direct gevolgd door een punt van Karlijn, 15-19. Helaas wordt het verschil niet meer kleiner, ondanks twee mooie punten van Tara en Yara, eindigt de eerste set in 19-25.

De tweede set beginnen de meiden vol overtuiging. Een block van Myrthe en Tara zet 1-0 op het scorebord. Na de 2-2 serveert Yara een ace, 3-2. Een goede aanval door het midden rondt Nathanya sterk af, 7-5. Ook Tara en Karlijn zorgen met een sterke service voor een voorsprong van vier punten, 11-6. VCH komt terug tot 11-10. Na een time out van Esther, pakt VCS de “draad” weer op en hoe! Noëlle begint aan een indrukwekkende servicebeurt waar VCH geen antwoord op heeft, 23-12. VCS wint deze set met 25-14.

De derde set gaat weer gelijk op. Het wordt 1-1 door een goede aanval: pass Noëlle, set-up Lotte en een punt van Eveline. Gevolgd door wederom een mooi punt van Eveline, 2-1. Beide teams blijven scoren. Een goede pass van Lotte leidt tot een mooi punt van Nathanya, 7-6. Een geplaatste bal van Yara en een doortikbal van Noëlle zorgen voor een gelijke stand, 10-10. Daarna neemt VCH een voorsprong die oploopt tot zeven punten, 13-20. Ondanks een goede service van Eveline en een sterk spelende Nathanya aan het net lukt het VCS niet meer om het verschil kleiner te maken, 18-25.

Met de setstand van 1-2 op het scorebord realiseert het publiek zich dat het een lang volleybalavondje kan worden en gaat er nog eens goed voor zitten in de vierde set. De set begint met een 0-2 achterstand. Een goed block van Tara, 1-2. Karlijn maakt 3-3. Een prima pass van Yara en set-up van Noëlle maakt Nathanya goed af, 4-4. Bij 6-9 en 9-14 neemt Esther time outs. Dit zorgt ervoor dat de meiden weer terugkomen tot 16-16. De stand blijft gelijk op gaan. Maar bij 20-20 loopt VCH uit en maakt VCS nog één punt, 21-25.

Meiden, jullie goede inzet en het volleybalplezier dat jullie allemaal uitstralen, gaan zeker zorgen voor nog meer leuke wedstrijden!

Facebook photo

Geen winst voor VCS-teams

Deze week stond de derde competitieronde voor heren 1 en dames 1 van Volleybalclub Sassenheim op het programma. Beide teams verloren hun wedstrijd: heren 1 moest zijn meerdere erkennen in Thor en dames 1 ging in Nieuwkoop onderuit tegen Waterlanders.

Voor aanvang van de wedstrijd hadden de heren van Thor nog geen set verloren, maar VCS overrompelde het team in de eerste compleet. In een mum van tijd stond er een afgetekende 25-13 op het scorebord. Met name middenaanvallers Ewout Bosman en Sven Bakker scoorden veel punten voor het soepel draaiende VCS. In de set 2 waren de rollen omgedraaid. Thor ging beter spelen en VCS kwam onder druk te staan. Set 2 en 3 gingen naar Thor, set 4 naar VCS en zo moest een vijfde set uitsluitsel geven. Thor was in die set met 15-12 net de sterkere.

VCS dames 1 ging met een beperkte selectie op bezoek bij Waterlanders in Nieuwkoop. Aan het begin van de wedstrijd lukte het VCS niet om de tegenstander onder druk te zetten. De hoge foutenlast hielp daar ook niet bij en zo kon Waterlanders de eerste drie sets telkens op tijd weglopen bij VCS. Gedurende de wedstrijd ging dames 1 wel steeds beter spelen en dat resulteerde in een verdiend puntje in de vierde set.

Komende week speelt dames 1 op donderdag in de Wasbeek tegen het tweede team van Kalinko. Heren 1 neemt het zaterdag in Delft op tegen de mannen van Kratos.

ALV op woensdag 1 november, 20.00 uur in de Wasbeek. Praat mee over de toekomst van VCS! De agenda is te vinden op onze website (Over VCS - Documenten), waar twee weken voor de ALV ook de overige documenten te vinden zullen zijn.

Het is weer tijd voor de "Week van de Scheidsrechter", dit jaar van 7 tot en met 15 oktober 2017. Al jaren vindt deze actie, vanuit het actieplan Veilig Sportklimaat, sportbreed plaats en de Nevobo ondersteunt dit van harte.

Als volleybalscheidsrechter is het goed om niet op te vallen, juist dan heb je een prima wedstrijd gefloten. Dit staat haaks op hoe je als sporter een wedstrijd speelt. Een speler zal door mooie en spectaculaire acties juist de aandacht trekken. Vanzelfsprekend krijgen dit soort acties veel positieve aandacht, en terecht. Dat maakt de volleybalsport zo mooi en daarvoor gaan we iedere week de hal in.

Maar geen mooie acties zonder die onopvallende, niet te verwarren met onbelangrijke, persoon op de bok. De persoon die géén aandacht wil tijdens een wedstrijd, maar het wel verdient voor en na een wedstrijd. Zet jij jouw scheidsrechter in het zonnetje?

Het staat je natuurlijk vrij om zelf een mooie actie verzinnen, maar denk eens aan:
- Versier de stoel van je scheidsrechter;
- Overhandig een lokale lekkernij met een kaartje aan je scheids;
- Maak samen met de scheids een ludieke foto en post deze met bedankje op social media (#scheidsbedankt);
- Breng je scheids een korte serenade na je wedstrijd;
- Trakteer je scheids met je tegenstander op een drankje na je wedstrijd;
- Verras de scheids bij aankomst in de hal met een cadeautje of traktatie.

Wij gaan ervan uit dat elk team dat tijdens de Week van de Scheidsrechter speelt, uit en thuis, zelf iets voor de scheidsrechter(s) regelt.

Facebook photo

De Rabobank clubkas campagne is deze week van start gegaan. Als u lid bent zouden wij een stem van u als lid van Rabobank zeer waarderen. Met dit geld kunnen we weer leuke dingen voor de vereniging organiseren. Alvast bedankt voor u stem!

Facebook photo

Nieuw volleybalseizoen voor eerste teams VCS

Deze maand startte de volleybalcompetitie weer na een zomerstop van vier maanden. De eerste teams van Volleybalclub Sassenheim speelden na een reeks oefenwedstrijden eind september hun eerste wedstrijden in de promotieklasse. Beide teams verloren hun eerste wedstrijd, maar herstelden zich in het tweede duel.

Het team van VCS dames 1 is dit seizoen op een aantal punten gewijzigd. Buitenaanvaller Henrike de Muinck vertrok naar Leython DC en Iris van Rijn is met zwangerschapsverlof. Vanuit de jeugd stroomde Yara van Doorn door naar het team van trainer Jesse van Rijn en ook vaste invaller Judith van Vliet is weer regelmatig van de partij. Ten slotte een aanvulling op trainersgebied: Jeroen van Schie assisteert dit seizoen tijdens trainingen en wedstrijden.

Tijdens de eerste wedstrijd van de dames leek het allemaal nog even wennen. Er werd voorzichtig gespeeld en de normaal zo hoge servicedruk was niet aanwezig. Tegenstander Velo maakte daar dankbaar gebruik van en sloeg er lustig op los. Een 4-0 verlies in Wateringen was een flinke tegenvaller voor VCS. Afgelopen donderdag wisten de dames zich echter goed te herstellen. De thuiswedstrijd tegen Dosko begon niet sterk, maar tegen het einde van de eerste set begon het te draaien. Spelverdeler Nanke van der Meer maakte de juiste keuzes en de verdediging van libero Rineke de Bruin stond als een huis. VCS behaalde een verdiende 3-2 winst.

Het eerste herenteam van VCS zag afgelopen seizoen twee spelers vertrekken: middenaanvaller Bas Martijn Lips verhuisde naar het oosten van het land en Jochem Aalders vertrok naar heren 2. Van Gemini Kangeroes kwam Jotti Hamerlinck om de ontstane vacature te vervullen. Het team staat dit seizoen onder leiding van de ervaren trainer/coach Herman Versluis.

Tegen Inter Rijswijk speelde VCS heren 1 de openingswedstrijd in de Wasbeek. De mannen konden de eerste twee sets lang meekomen, maar lieten het in de eindfase telkens liggen. In de derde en vierde set lukte het wel om de regie te behouden en dus moest een beslissende vijfde set worden gespeeld. Inter Rijswijk nam vanaf het begin een voorsprong en gaf deze niet meer uit handen. VCS verloor met 3-2 de wedstrijd. Vrijdag 29 september was wedstrijd nummer twee, in Delft tegen het uit de eerste klasse gepromoveerde Delta. De eerste twee sets bood Delta nog wel verzet, maar daarna was VCS duidelijk de meerdere: een 4-0 overwinning was het knappe resultaat.

Komende week spelen beide VCS-teams hun derde wedstrijd. Heren 1 speelt donderdag thuis tegen Thor, dat dit seizoen nog zonder setverlies is. Zaterdag bezoekt dames 1 Nieuwkoop, voor een duel tegen Waterlanders.

Facebook photo

VCS JB1 – GSC JB1 0-4

Vandaag de 2de wedstrijd van de competitie tegen GSC uit Leidschendam. Vanaf de start was er direct al een hele spannende strijd gaande. GSC had veel lengte maar met attractief volleybal was het een mooie strijd om te zien. GSC nam het voortouw maar men bleef goed bij en zetten een eindspurt in maar dit was net te laat en zo werd de 1ste set ternauwernood met 21-25 verloren. Maar het was een goed teken die men gaf. Mogelijkheden zouden er zeker zijn.
De 2de set werd door GSC begonnen door een bruut servicekanon en die kon eigenhandig 8 punten pakken door snoeiharde serves af te leveren waar ons team weinig antwoord op had. Dit had zijn beslag op de rest van de set want deze achterstand werd niet meer ingelopen en ging kansloos ten onder met 9-25.
Toch was het mooi om te zien want ze pepten elkaar op, coachten elkaar positief en begonnen de 3de set voortvarend. Namen een voorsprong en het zou een bloedstollende set worden. Prachtige ralley’s kwamen ter tonele en uiteindelijk stond men met 21-18 voor, het werd 22 gelijk, 24-23 maar het laatste punt kon men niet doordrukken en in de verlening ging GSC er met de winst vandoor 24-26.
In de laatste set zou het dan moeten gebeuren. Er ontstond een gat van 4 punten maar die bleef, werd een gat van 3 en uiteindelijk een 17-19 gat van 2 punten. Het publiek kon de spanning nauwelijks aan, ze verdiende het om een setpunt te pakken. 22-22 gelijk. Ja het zag er goed uit. Een uitbal werd neutraal gegeven wat een zeer belangrijk punt kostte en hierna maakte GSC het goed af dor wederom de laatste punten te pakken. Ondanks de 0-4 verlies hebben we een schitterend schouwspel gezien en hebben de dames en heren laten zien dat ze ook tegen dit soort fysieke ploegen hun mannetje (/vrouwtje) staan.
Setstanden 1ste set 21-25, 2de set 9-25, 3de set 24-26, 4de set 22-25

Kalinko een “maatje te groot” voor VCS JB1.

Op donderdag 21 september stond de eerste competitie wedstrijd voor de nieuwe VCS JB1 op het programma.
Het jonge team JB1 bestaat uit: Gaby Compeer, Wies Deutekom, Simone van Dijk, Lina van Kampen, Bas Ligthart, Sophie Nulkes, Teun van der Plas, Tycho van Riel en Marou Schouten. De coaches zijn: Janneke de Bruin en Richard Ligthart.

Het parkeren was lastig aangezien de kleurrijke kermis op de parkeerplaats van de Wasbeek was neergestreken. Om half 8 ging de eerste set van start, Kalinko begint met een voorsprong van 1-4, maar VCS loopt in tot 5-6, Dankzij een mooie bal van Simone kan de stand gelijk komen tot 6-6.
Maar Kalinko kan veel punten maken met de lange spelers aan het net, met 6-10 vraagt Janneke de eerste time-out aan, na een ace van Kalinko.
Het is voor VCS erg aftasten en de tegenstander beschikt over veel lengte en is bewegelijk in het veld, waardoor de achterstand nog groter wordt. De tweede Time-out is nodig bij een stand van 6-16.
Waar VCS wat “pechballen” heeft en Kalinko slim speelt gaat de eerste set naar Kalinko met 8-25.

De tweede set begint en VCS pakt meteen een punt en komen voor, met 5-2 door goed samenspel en goede rally’s . Het loopt beter en de spanning is eraf. De “pechballen” blijven weg en Kalinko ziet met een mooie service van Wies de stand oplopen naar 8-13 voor VCS, ook de ace van Wies meteen daarna, geeft vertrouwen, de stand loopt op naar 19-12, maar Kalinko geeft niet op en komt gevaarlijk dichtbij, maar VCS kan de tweede set pakken met 25-19.

In de derde set staat Kalinko in No Time op 0-5, er wordt hard gewerkt door VCS en ze sprokkelen puntjes bij elkaar, maar Janneke vraagt bij een stand van 6-15 achter een Time-out aan, ondanks het verlies van de derde set met 14-25 zijn er mooie services te zien, verschillende jongens en meiden laten zien dat ze dit zeker beheersen, maar soms zelf zoveel kracht in huis hebben dat de bal achter de lijn beland.

Op naar de vierde set, Bas maakt meteen een mooie ace, maar deze set gaat zeer gelijk op, eerst met 2-2, daarna 4-4, toen 7-7. Deze set kan nog alle kanten op, maar na 11-11 te hebben gestaan, komt VCS achter met 11-14. Helaas volgen pech na pech ballen en kan VCS niet voorkomen dat deze set naar 11-25 Kalinko gaat.

Kalinko was deze avond een “maatje te groot” voor VCS, maar het vele publiek heeft zeker mooie rally’s kunnen zien en dat er als team gewerkt wordt om punten binnen te halen, niet getreurd, op naar de volgende wedstrijd.

Facebook photo

In samenwerking met de Oranjevereniging Sassenheim heeft Volleybalclub Sassenheim het altijd gezellige en sportieve Oranje volleybaltoernooi 2017 georganiseerd. Voor Sint Maarten is er na verhoging door de Oranje vereniging €180,- opgehaald. Iedereen dank voor de aanwezigheid en tot volgend jaar.

Facebook photo

Afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zo ver, ruim 100 inwoners van Teylingen hebben meegedaan aan het Glow in the dark volleybaltoernooi. Dit toernooi is mede mogelijk gemaakt door het Jacoba van Beierenfonds Teylingen. Het was een fantastisch toernooi waarbij iedereen zich heeft vermaakt. Onderstaande foto’s geven een goede indruk van hoe het er die dag heeft uit gezien.

Facebook photo

Instuiftraining volleybal VCS donderdagavond 14 september

VCS start dit seizoen de competitie met een extra herenteam en een extra damesteam. Door deze uitbreiding is er weer plek voor nieuwe enthousiaste leden, met name in de vierdeklasseteams!
Heb je ooit ook weleens gevolleybald en zou je het spelletje wel weer willen oppakken? Lijkt het je best een leuke sport, maar zou je eerst willen uitproberen of het iets voor je is? Of heb je deze donderdagavond gewoon nog niks te doen?

Kom donderdagavond 14 september om 20 uurdan meedoen met de proeftraining volleybal. Een enthousiaste trainer neemt jullie mee in de basis van het volleybal en geeft een idee van hoe een training eruitziet. Zowel dames als heren zijn welkom (16 jaar en ouder). Als je het leuk vond, kun je nog een aantal keer met de bestaande teams komen meetrainen om te kijken of je lid wilt worden. Aanmelden is niet nodig, je kunt je in sportkleding en met binnenschoenen melden in de sporthal (Sportcomplex De Wasbeek, Van Alkemadelaan 12 Sassenheim). Vragen kun je eventueel stellen via tc@volleybalclubsassenheim.nl.

Laatste info glow in the dark en barbecue

Beste leden en ouders/verzorgers van leden,

Aanstaande zaterdag is het zover. Dan start het Glow in the Dark volleybaltoernooi. Hieronder staat de laatste informatie. Mocht je alsnog mee willen doen, dan kan dit nog.

Kleding:
Zoals iedereen wel weet staat er blacklight opgesteld langs de velden. Blacklight staat er om bekend dat alles wat een neon kleur heeft of wit is oplicht. Trek daarom een wit shirt of een shirt dat een felle neon kleur heeft.

Betaling:
De kosten voor het toernooi bedragen € 2,- per persoon en € 7,50 per persoon voor de barbecue. Wij zouden het fijn vinden als het geld voor het toernooi en de barbecue worden overgemaakt naar NL59RABO0357216431 t.n.v. Volleybalclub Sassenheim.

Programma:
9.15 uur ontvangst leden voor het opentoernooi
9.30 uur start open toernooi
11:00 ontvangst mini’s en schminken.
11:30 uur start activiteiten voor mini’s
12:30 ontvangst jeugdleden
13:00 start jeugdtoernooi
14:45 ontvangst senioren en recreanten
15:00 uur start senioren toernooi
17:00 uur einde toernooi, met z’n allen opruimen en daarna naar de jeu de boules voor de barbecue.

Schminken etc.
Speciaal voor de mini’s en de jeugd is er speciale UV schmink (body paint) aanwezig zodat je je gezicht kan laten schminken en deze zal dan in de zaal oplichten. Ook is er UV nagellak voor de mensen die dit leuk vinden. Daarnaast is er haarspray waarbij je haar in het blacklight oplicht (niet te gebruiken bij geverfd haar). Deze haarspray zie je alleen als je in de sporthal bent en niet buiten met daglicht.
Voor het schminken zijn we nog opzoek naar een 2e en 3e ouder die het leuk vinden om hierbij mee te helpen.

Barbecue:
Na het toernooi zal de barbecue langzaam op de jeu de boules baan van start gaan. Wij zijn te gast bij de jeu de boules en daar zullen de mensen achter de bar de drankjes etc. verkopen. Fris, koffie en thee zijn € 1,- en alcoholische drankjes zijn € 1,50. Als er nog leden zijn die zich bedenken dat ze toch nog mee willen doen met de barbecue, laat dit da a.u.b. zo spoedig mogelijk weten via gitd@volleybalclubsassenheim.nl

Loterij:
Net als alle andere jaren zal er tijdens de barbecue een loterij zijn met mooi, leuke en lekkere prijzen. Er zullen 3 ronden zijn en de lootjes kosten net als alle andere jaren € 0,50.
VCS-er van het jaar en het aanstormend vrijwilligerstalent
Ook dit jaar zal er tijdens de barbecue de VCS-er en het aanstormend vrijwilligerstalent bekend worden gemaakt.

Vragen:
Als er nog vragen zijn horen we dat graag. Stuur even een mailtje naar gitd@volleybalclubsassenheim.nl en dan zullen we deze beantwoorden.

Met vriendelijke groet,

Onno Hoogervorst
Bas Leeflang

Maandag 11 september komt volleybaldirect.nl langs, zie onderstaande flyer.

Facebook photo

Beste leden en ouders/verzorgers van leden,

Nu het seizoen weer gaat beginnen stromen de aanmeldingen voor het glow in the darktoernooi en de aansluitende barbecue binnen. Afgelopen 2-3 dagen hebben zich ruim 20 personen aangemeld. Wil je je ook aanmelden doe dit via gitd@volleybalclubsassenheim.nl. Hieronder staat nog wat extra informatie.
Het Glow in the Dark toernooi is verdeeld in verschillende delen. Omdat we een donatie van het Jacoba van Beijerenfonds hebben ontvangen, hebben we ook een deel dat voor iedereen toegankelijk. Dit deel is van 9.15-11.30 uur. Hier kan iedereen met of zonder volleybal ervaring zich opgeven om mee te doen. Helaas is dit deel nog vrij rustig en willen we jullie vragen om hier naar jullie familie, vrienden en kennissenkring aandacht aan te besteden. Of vorm een familie of vrienden team en doe mee aan deze spectaculaire manier van volleybal! Deelname aan dit deel is gratis. In de bijlage staan 2 foto's van hoe het er ongeveer uit gaat zien.

Na het openbare gedeelte is het de beurt aan VCS leden om deel te nemen aan dit fantastische evenement. Hieronder de tijdsvlakken:
11.30-13:00 Mini’s
13:00-15:00 Jeugd
15:00-17:00 Senioren
vanaf 17:00 barbecue voor iedereen die wil.

Kosten voor het GITD zijn € 2,- per deelname. Dit kan worden overgemaakt naar NL59RABO0357216431 t.n.v. Volleybalclub Sassenheim.
De barbecue is ook voor iedereen toegankelijk. Leden, oud-leden, vrienden, familie van leden. Kom gezellig na het toernooi barbecueën achter de Wasbeek bij de jeu de boule baan (de vaste voet) waar we het seizoen met z’n allen feestelijke wijze zullen openen. De kosten voor de bbq zijn € 7,50 per persoon. Opgeven hiervoor kan ook via gitd@volleybalclubsassenheim.nl
Ook zal hier de nieuwe VCS-er van het jaar en het aanstormend vrijwilligerstalent bekend worden gemaakt. Voor iedereen is er ook weer de jaarlijkse loterij waar weer mooie prijzen te winnen zijn. Met onder andere een blender, knuffels (waaronder grote Minions en Picachu’s), een introductieduik met flessen en nog veel meer. Lootjes kosten 50 cent.

Met sportieve groet

Facebook photo

Op de site www.volleybalclubsassenheim.nl staan de trainingstijden in het document zaalindeling. Ook voor de senioren en jeugd staan de teamindelingen gepubliceerd. De mini's horen de groepsindeling bij de eerste training van het seizoen. De mini's trainen zoals altijd op donderdag van 18.00-19.00 uur met op dinsdag een optionele 2e training, waarover later meer.

Geniet nog even van de zomervakantie. De trainingen starten weer op maandag 21 augustus en 9 september openen we het seizoen met het Glow in the Dark toernooi met een aansluitende barbecue. Heb je je hier nog niet voor opgegeven doe dit dan zo spoedig mogelijk ivm de voorbereidingen. Aanmelden kan via gitd@volleybalclubsassenheim.nl

Kijk voor meer berichten op onze facebook pagina.