22nd of augustus 2017 11:03 AM Link
Beste leden en ouders/verzorgers van leden,

Nu het seizoen weer gaat beginnen stromen de aanmeldingen voor het glow in the darktoernooi en de aansluitende barbecue binnen. Afgelopen 2-3 dagen hebben zich ruim 20 personen aangemeld. Wil je je ook aanmelden doe dit via gitd@volleybalclubsassenheim.nl. Hieronder staat nog wat extra informatie.
Het Glow in the Dark toernooi is verdeeld in verschillende delen. Omdat we een donatie van het Jacoba van Beijerenfonds hebben ontvangen, hebben we ook een deel dat voor iedereen toegankelijk. Dit deel is van 9.15-11.30 uur. Hier kan iedereen met of zonder volleybal ervaring zich opgeven om mee te doen. Helaas is dit deel nog vrij rustig en willen we jullie vragen om hier naar jullie familie, vrienden en kennissenkring aandacht aan te besteden. Of vorm een familie of vrienden team en doe mee aan deze spectaculaire manier van volleybal! Deelname aan dit deel is gratis. In de bijlage staan 2 foto's van hoe het er ongeveer uit gaat zien.

Na het openbare gedeelte is het de beurt aan VCS leden om deel te nemen aan dit fantastische evenement. Hieronder de tijdsvlakken:
11.30-13:00 Mini’s
13:00-15:00 Jeugd
15:00-17:00 Senioren
vanaf 17:00 barbecue voor iedereen die wil.

Kosten voor het GITD zijn € 2,- per deelname. Dit kan worden overgemaakt naar NL59RABO0357216431 t.n.v. Volleybalclub Sassenheim.
De barbecue is ook voor iedereen toegankelijk. Leden, oud-leden, vrienden, familie van leden. Kom gezellig na het toernooi barbecueën achter de Wasbeek bij de jeu de boule baan (de vaste voet) waar we het seizoen met z’n allen feestelijke wijze zullen openen. De kosten voor de bbq zijn € 7,50 per persoon. Opgeven hiervoor kan ook via gitd@volleybalclubsassenheim.nl
Ook zal hier de nieuwe VCS-er van het jaar en het aanstormend vrijwilligerstalent bekend worden gemaakt. Voor iedereen is er ook weer de jaarlijkse loterij waar weer mooie prijzen te winnen zijn. Met onder andere een blender, knuffels (waaronder grote Minions en Picachu’s), een introductieduik met flessen en nog veel meer. Lootjes kosten 50 cent.

Met sportieve groet
5th of augustus 2017 03:19 PM
Op de site www.volleybalclubsassenheim.nl staan de trainingstijden in het document zaalindeling. Ook voor de senioren en jeugd staan de teamindelingen gepubliceerd. De mini's horen de groepsindeling bij de eerste training van het seizoen. De mini's trainen zoals altijd op donderdag van 18.00-19.00 uur met op dinsdag een optionele 2e training, waarover later meer.

Geniet nog even van de zomervakantie. De trainingen starten weer op maandag 21 augustus en 9 september openen we het seizoen met het Glow in the Dark toernooi met een aansluitende barbecue. Heb je je hier nog niet voor opgegeven doe dit dan zo spoedig mogelijk ivm de voorbereidingen. Aanmelden kan via gitd@volleybalclubsassenheim.nl
30th of juli 2017 11:29 AM Link
2nd of juli 2017 08:54 AM Link
VCS Glow in the dark volleybaltoernooi

Op zaterdag 9 september houdt Volleybalclub Sassenheim haar eerste glow in the dark toernooi in de Wasbeek.
Aansluitend aan het toernooi is er een barbecue op het terrein van De vaste voet (jeu de boules). De barbecue is ook voor partners, ouders, broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes.
Aanmelden voor beide kan via gitd@volleybalclubsassenheim.nl

Deelname aan het toernooi is € 2,00 p.p.
Deelname aan de barbecue is € 7,50 p.p.
Het bedrag kan overgemaakt worden naar NL59RABO0357216431 t.n.v. Volleybalclub Sassenheim

Tijden:
Mini's: 11:30 - 13:00
Jeugd: 13:00 - 15:00
Senioren: 15:00 - 17:00
Barbecue: Deze start na het toernooi omstreeks 17:00 uur

Wij wensen jullie een fijne vakantie en zien jullie graag terug bij de opening van het seizoen met het Glow in the dark toernooi en/of de barbecue.
Event https://www.facebook.com/events/842021812615454/
Glow in the Dark Volleybal Toernooi
VCS Glow in the dark volleybaltoernooi Op zaterdag 9 september houdt Volleybalclub Sassenheim haar eerste glow in the d...
9th of september 2017 07:30 AM
2nd of juli 2017 08:51 AM Link
VCS Glow in the dark volleybaltoernooi

Aanmelden voor beide kan via gitd@volleybalclubsassenheim.nl

Deelname aan het toernooi is € 2,00 p.p.
Deelname aan de barbecue is € 7,50 p.p.

Tijden:
Mini's: 11:30 - 13:00
Jeugd: 13:00 - 15:00
Senioren: 15:00 - 17:00
Barbecue: Deze start na het toernooi omstreeks 17:00 uur

25th of juni 2017 08:07 AM Link
Wegens uitbreiding van Volleybalclub Sassenheim zijn wij voor het komende volleybalseizoen van VCS op zoek naar spelers voor Heren 4.

Heren 4 bestaat momenteel uit 6 enthousiaste spelers en komt uit in de vierde klasse.

Heb jij interesse en wil je je graag aansluiten bij dit leuke team!? Neem dan contact op met de Technische commissie via tc@volleybalclubsassenheim.nl

Hopelijk tot snel in de sporthal!
21st of juni 2017 10:21 AM Link
Een korte terugblik op het VCS Jeugdkamp 2017
17th of juni 2017 09:06 AM Link
En ook VCS is vandaag aanwezig in Park Rusthof
30th of mei 2017 10:41 AM Link
19th of mei 2017 07:26 AM
Dames 4 zoekt speelsters!

Voor het komende volleybalseizoen is VCS dames 4 op zoek naar speelsters op alle posities. Dames 4 is een jong, enthousiast team dat uitkomt in de vierde klasse.

Heb je interesse en wil je een keer mee komen trainen? Neem dan contact op met Esther Segaar, voorzitter technische commissie: tc@volleybalclubsassenheim.nl. Hopelijk tot snel in de sporthal!