Nieuws

20th of september 2017 10:00 AM Link
In samenwerking met de Oranjevereniging Sassenheim heeft Volleybalclub Sassenheim het altijd gezellige en sportieve Oranje volleybaltoernooi 2017 georganiseerd. Voor Sint Maarten is er na verhoging door de Oranje vereniging €180,- opgehaald. Iedereen dank voor de aanwezigheid en tot volgend jaar.
Message image
13th of september 2017 12:22 PM Link
Afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zo ver, ruim 100 inwoners van Teylingen hebben meegedaan aan het Glow in the dark volleybaltoernooi. Dit toernooi is mede mogelijk gemaakt door het Jacoba van Beierenfonds Teylingen. Het was een fantastisch toernooi waarbij iedereen zich heeft vermaakt. Onderstaande foto’s geven een goede indruk van hoe het er die dag heeft uit gezien.
Message image
10th of september 2017 05:15 PM
Instuiftraining volleybal VCS donderdagavond 14 september

VCS start dit seizoen de competitie met een extra herenteam en een extra damesteam. Door deze uitbreiding is er weer plek voor nieuwe enthousiaste leden, met name in de vierdeklasseteams!
Heb je ooit ook weleens gevolleybald en zou je het spelletje wel weer willen oppakken? Lijkt het je best een leuke sport, maar zou je eerst willen uitproberen of het iets voor je is? Of heb je deze donderdagavond gewoon nog niks te doen?

Kom donderdagavond 14 september om 20 uurdan meedoen met de proeftraining volleybal. Een enthousiaste trainer neemt jullie mee in de basis van het volleybal en geeft een idee van hoe een training eruitziet. Zowel dames als heren zijn welkom (16 jaar en ouder). Als je het leuk vond, kun je nog een aantal keer met de bestaande teams komen meetrainen om te kijken of je lid wilt worden. Aanmelden is niet nodig, je kunt je in sportkleding en met binnenschoenen melden in de sporthal (Sportcomplex De Wasbeek, Van Alkemadelaan 12 Sassenheim). Vragen kun je eventueel stellen via tc@volleybalclubsassenheim.nl.
7th of september 2017 06:39 AM
Laatste info glow in the dark en barbecue

Beste leden en ouders/verzorgers van leden,

Aanstaande zaterdag is het zover. Dan start het Glow in the Dark volleybaltoernooi. Hieronder staat de laatste informatie. Mocht je alsnog mee willen doen, dan kan dit nog.

Kleding:
Zoals iedereen wel weet staat er blacklight opgesteld langs de velden. Blacklight staat er om bekend dat alles wat een neon kleur heeft of wit is oplicht. Trek daarom een wit shirt of een shirt dat een felle neon kleur heeft.

Betaling:
De kosten voor het toernooi bedragen € 2,- per persoon en € 7,50 per persoon voor de barbecue. Wij zouden het fijn vinden als het geld voor het toernooi en de barbecue worden overgemaakt naar NL59RABO0357216431 t.n.v. Volleybalclub Sassenheim.

Programma:
9.15 uur ontvangst leden voor het opentoernooi
9.30 uur start open toernooi
11:00 ontvangst mini’s en schminken.
11:30 uur start activiteiten voor mini’s
12:30 ontvangst jeugdleden
13:00 start jeugdtoernooi
14:45 ontvangst senioren en recreanten
15:00 uur start senioren toernooi
17:00 uur einde toernooi, met z’n allen opruimen en daarna naar de jeu de boules voor de barbecue.

Schminken etc.
Speciaal voor de mini’s en de jeugd is er speciale UV schmink (body paint) aanwezig zodat je je gezicht kan laten schminken en deze zal dan in de zaal oplichten. Ook is er UV nagellak voor de mensen die dit leuk vinden. Daarnaast is er haarspray waarbij je haar in het blacklight oplicht (niet te gebruiken bij geverfd haar). Deze haarspray zie je alleen als je in de sporthal bent en niet buiten met daglicht.
Voor het schminken zijn we nog opzoek naar een 2e en 3e ouder die het leuk vinden om hierbij mee te helpen.

Barbecue:
Na het toernooi zal de barbecue langzaam op de jeu de boules baan van start gaan. Wij zijn te gast bij de jeu de boules en daar zullen de mensen achter de bar de drankjes etc. verkopen. Fris, koffie en thee zijn € 1,- en alcoholische drankjes zijn € 1,50. Als er nog leden zijn die zich bedenken dat ze toch nog mee willen doen met de barbecue, laat dit da a.u.b. zo spoedig mogelijk weten via gitd@volleybalclubsassenheim.nl

Loterij:
Net als alle andere jaren zal er tijdens de barbecue een loterij zijn met mooi, leuke en lekkere prijzen. Er zullen 3 ronden zijn en de lootjes kosten net als alle andere jaren € 0,50.
VCS-er van het jaar en het aanstormend vrijwilligerstalent
Ook dit jaar zal er tijdens de barbecue de VCS-er en het aanstormend vrijwilligerstalent bekend worden gemaakt.

Vragen:
Als er nog vragen zijn horen we dat graag. Stuur even een mailtje naar gitd@volleybalclubsassenheim.nl en dan zullen we deze beantwoorden.

Met vriendelijke groet,

Onno Hoogervorst
Bas Leeflang
5th of september 2017 01:38 PM Link
Maandag 11 september komt volleybaldirect.nl langs, zie onderstaande flyer.
Message image
22nd of augustus 2017 11:03 AM Link
Beste leden en ouders/verzorgers van leden,

Nu het seizoen weer gaat beginnen stromen de aanmeldingen voor het glow in the darktoernooi en de aansluitende barbecue binnen. Afgelopen 2-3 dagen hebben zich ruim 20 personen aangemeld. Wil je je ook aanmelden doe dit via gitd@volleybalclubsassenheim.nl. Hieronder staat nog wat extra informatie.
Het Glow in the Dark toernooi is verdeeld in verschillende delen. Omdat we een donatie van het Jacoba van Beijerenfonds hebben ontvangen, hebben we ook een deel dat voor iedereen toegankelijk. Dit deel is van 9.15-11.30 uur. Hier kan iedereen met of zonder volleybal ervaring zich opgeven om mee te doen. Helaas is dit deel nog vrij rustig en willen we jullie vragen om hier naar jullie familie, vrienden en kennissenkring aandacht aan te besteden. Of vorm een familie of vrienden team en doe mee aan deze spectaculaire manier van volleybal! Deelname aan dit deel is gratis. In de bijlage staan 2 foto's van hoe het er ongeveer uit gaat zien.

Na het openbare gedeelte is het de beurt aan VCS leden om deel te nemen aan dit fantastische evenement. Hieronder de tijdsvlakken:
11.30-13:00 Mini’s
13:00-15:00 Jeugd
15:00-17:00 Senioren
vanaf 17:00 barbecue voor iedereen die wil.

Kosten voor het GITD zijn € 2,- per deelname. Dit kan worden overgemaakt naar NL59RABO0357216431 t.n.v. Volleybalclub Sassenheim.
De barbecue is ook voor iedereen toegankelijk. Leden, oud-leden, vrienden, familie van leden. Kom gezellig na het toernooi barbecueën achter de Wasbeek bij de jeu de boule baan (de vaste voet) waar we het seizoen met z’n allen feestelijke wijze zullen openen. De kosten voor de bbq zijn € 7,50 per persoon. Opgeven hiervoor kan ook via gitd@volleybalclubsassenheim.nl
Ook zal hier de nieuwe VCS-er van het jaar en het aanstormend vrijwilligerstalent bekend worden gemaakt. Voor iedereen is er ook weer de jaarlijkse loterij waar weer mooie prijzen te winnen zijn. Met onder andere een blender, knuffels (waaronder grote Minions en Picachu’s), een introductieduik met flessen en nog veel meer. Lootjes kosten 50 cent.

Met sportieve groet
Message image
5th of augustus 2017 03:19 PM
Op de site www.volleybalclubsassenheim.nl staan de trainingstijden in het document zaalindeling. Ook voor de senioren en jeugd staan de teamindelingen gepubliceerd. De mini's horen de groepsindeling bij de eerste training van het seizoen. De mini's trainen zoals altijd op donderdag van 18.00-19.00 uur met op dinsdag een optionele 2e training, waarover later meer.

Geniet nog even van de zomervakantie. De trainingen starten weer op maandag 21 augustus en 9 september openen we het seizoen met het Glow in the Dark toernooi met een aansluitende barbecue. Heb je je hier nog niet voor opgegeven doe dit dan zo spoedig mogelijk ivm de voorbereidingen. Aanmelden kan via gitd@volleybalclubsassenheim.nl
30th of juli 2017 11:29 AM Link
2nd of juli 2017 08:54 AM Link
VCS Glow in the dark volleybaltoernooi

Op zaterdag 9 september houdt Volleybalclub Sassenheim haar eerste glow in the dark toernooi in de Wasbeek.
Aansluitend aan het toernooi is er een barbecue op het terrein van De vaste voet (jeu de boules). De barbecue is ook voor partners, ouders, broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes.
Aanmelden voor beide kan via gitd@volleybalclubsassenheim.nl

Deelname aan het toernooi is € 2,00 p.p.
Deelname aan de barbecue is € 7,50 p.p.
Het bedrag kan overgemaakt worden naar NL59RABO0357216431 t.n.v. Volleybalclub Sassenheim

Tijden:
Mini's: 11:30 - 13:00
Jeugd: 13:00 - 15:00
Senioren: 15:00 - 17:00
Barbecue: Deze start na het toernooi omstreeks 17:00 uur

Wij wensen jullie een fijne vakantie en zien jullie graag terug bij de opening van het seizoen met het Glow in the dark toernooi en/of de barbecue.
Event https://www.facebook.com/events/842021812615454/
Glow in the Dark Volleybal Toernooi
VCS Glow in the dark volleybaltoernooi Op zaterdag 9 september houdt Volleybalclub Sassenheim haar eerste glow in the d...
9th of september 2017 07:30 AM
2nd of juli 2017 08:51 AM Link
VCS Glow in the dark volleybaltoernooi

Op zaterdag 9 september houdt Volleybalclub Sassenheim haar eerste glow in the dark toernooi in de Wasbeek.
Aansluitend aan het toernooi is er een barbecue op het terrein van De vaste voet (jeu de boules). De barbecue is ook voor partners, ouders, broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes.
Aanmelden voor beide kan via gitd@volleybalclubsassenheim.nl

Deelname aan het toernooi is € 2,00 p.p.
Deelname aan de barbecue is € 7,50 p.p.
Het bedrag kan overgemaakt worden naar NL59RABO0357216431 t.n.v. Volleybalclub Sassenheim

Tijden:
Mini's: 11:30 - 13:00
Jeugd: 13:00 - 15:00
Senioren: 15:00 - 17:00
Barbecue: Deze start na het toernooi omstreeks 17:00 uur

Wij wensen jullie een fijne vakantie en zien jullie graag terug bij de opening van het seizoen met het Glow in the dark toernooi en/of de barbecue.
Message image